donderdag 30 januari 2014

Eminem viert 30 jaar G-Shock

G-Shock X Eminem Limited Edition heren horloge!

G-Shock viert haar 30ste verjaardag! Ter gelegenheid van deze mijlpaal heeft Casio met hip-hop icoon Eminem een speciale Limited Edition tot stand gebracht. De GDX-6900MNM-1ER heeft de XL-6900 gebruikt als basis voor dit nieuwe model.
Het horloge is voorzien van een uniek Eminem design en is niet alleen een robuust en sportief horloge, maar ook stijlvol en trendy!

Eminem
Eminem heeft in zijn carrière als rapper, producent, tekstschrijver en acteur maar liefst 13 Grammy awards, meerdere platina cd’s gewonnen en ruim 80 miljoen albums verkocht. Zijn meest recente album kwam in Amerika binnen in de Billboard 200 album hitlijst op nummer 1. G-Shock was voor Eminem geen onbekend merk; hij draagt deze horloges namelijk regelmatig in zijn videoclips en tijdens optredens. Het was dus een logische stap vanuit Eminem en G-Shock om de samenwerking aan te gaan.

De GDX-6900MNM-1ER

Het horloge is verkrijgbaar in mat-zwart met een zwarte wijzerplaat. De GDX-6900MNM-1ER is tevens een eerbetoon aan de weg die Eminem heeft afgelegd in zijn carrière. Begonnen in de ruige achterwijken van Detroit naar de top waar hij zich nu bevindt. De skyline van Detroit is als een silhouet weergeven op de zwarte horloge band. Daarnaast is het horloge voorzien van de handtekening van ‘Slim Shady’ en de omgekeerde Ǝ afkomstig van het logo van Eminem.

Eminem en G-Shock hebben beide een grote fangroep, waardoor de samenwerking tussen de twee direct duizenden al dan niet miljoenen mensen bereikt. Om de samenwerking aan te kondigen heeft Eminem op 7 augustus 2013 een exclusief optreden gegeven op het G-Shock’s ‘Shock the World’ evenement.

De kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit van dit G-Shock horloge laat wederom zien dat G-Shock zichzelf onderscheid van de rest. Het horloge is schokbestendig, 20 ATM waterdicht en voorzien van EL verlichting, multi-alarm, LED Indicator en is instelbaar op 48 wereldtijden.

Wil jij dit horloge in jouw bezit hebben? Bestel hem dan snel via: www.jewelandwatch.com

Ben er wel snel bij, want dit horloge is in een beperkte oplage verkrijgbaar! Dus op = op


Geen opmerkingen:

Een reactie posten