dinsdag 21 januari 2014

TOV Essentials horloges

Nu verkrijgbaar: TOV Horloges!


In 2002 werd het merk TOV Essentials opgericht als sieradenmerk door Sahrissa Lingg (een designer uit Amsterdam). De armbanden, ringen en kettingen van TOV Essentials werden al snel erg populair. In de loop der jaren heeft het merk zich weten te vestigen en ontwikkelen.

Na jaren uitsluitend gefocust te zijn geweest op enkel sieraden, heeft TOV Essentials besloten om eind 2013 een eigen horloge-lijn te lanceren. Deze prachtige horloges hebben het kenmerkende TOV Essentials design en zijn daarmee een lust voor het oog. De horloges zijn er in verschillende varianten, waaronder de combinaties van een stalen kast met leren band en de volledig stalen horloges voorzien van een kleurcoating, verkrijgbaar. Doordat er vele combinaties beschikbaar zijn, is er altijd wel een horloge van TOV Essentials dat bij jouw outfit past! 

Onderhoud

Om je TOV Essentials horloge (en tevens sieraden) zo goed mogelijk te onderhouden, adviseren wij om deze zo min mogelijk in contact te laten komen met water, parfum en andere vochtige substanties. Hierdoor zal de coating sneller slijten en dat is natuurlijk erg zonde.

Bekijk onze complete TOV Essentials horloge-collectie via deze link: TOV Essentials horloges

Geen opmerkingen:

Een reactie posten