vrijdag 28 maart 2014

Coming soon!

Een grote sieraden hype in Duitsland, Italië en Groot – Brittannië die is overgewaaid naar Nederland! Opgericht door Jesper Nielsen, dé man die het populaire sieradenmerk Pandora groot heeft gemaakt. In 2013 op de markt gebracht in Duitsland en nu al een internationaal succes!

Endless Jewelry is binnenkort bij ons verkrijgbaar!


Endless Jewelry

Endless sieraden

Ben jij een trendsetter? En draag jij dus de laatste fashion items? Dan hebben wij binnenkort een nieuw fashion item voor jou!

Prachtige Endless armbanden van kalfsleer in twaalf verschillende trendy kleuren! En verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (enkel, dubbel of driedubbel). Kies één van de drie lengtes en de kleur die bij jou past, dan kan het samenstellen van jouw eigen Endless sieraad beginnen!

Jouw Endless armband kun je eindeloos combineren met verschillende charms. Met keuze uit meer dan 200 zilveren charms, waarvan diverse charms zijn voorzien van een gouden of roségouden coating. Charms met of zonder edelsteen, de keuze is enorm!

Ben je nieuwsgierig hoe Endless Jewelry eruit ziet? Neem dan een kijkje in ons lookbookEn niet te vergeten, houd onze webshop in de gaten want binnenkort staat Endless Jewelry online!

Endless Jewelry sfeerimpressie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten