dinsdag 10 juni 2014

Wij zijn er klaar voor: WK 2014!

Het is bijna zover, het WK 2014 komt steeds dichterbij. Op donderdag 5 juni zijn onze jongens onder leiding van Louis van Gaal afgereisd naar Brazilië om zich voor te bereiden voor het belangrijkste toernooi ter wereld! Wij hopen maar al te graag dat het Nederlands elftal dit jaar wereldkampioen wordt.


Van Roy Donders juichpakken tot  WK veren en andere attributen, iedereen is zich aan het voorbereiden om ons legioen te steunen. De ene wat bescheidener dan de ander, maar we staan met zijn alle achter het voetbalteam uit ons kleine kikkerlandje.


Om je Oranje outfit helemaal compleet te maken, kun je natuurlijk ook een Oranje horloge toevoegen aan je collectie! Vele bekende merken zoals Boss Orange, Superdry en Tommy Hilfiger hebben horloges in hun collectie die perfect aansluiten bij het Nederlands elftal. Van Oranje horlogeband tot wijzerplaat, ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.


Komende weken kunnen we in ieder geval weer genieten van voetbal onder het genot van een bitterballetje en een biertje. Wanneer Nederland speelt? Wij hebben alvast de poulewedstrijden voor je op een rijtje gezet, zodat je deze zeker niet zal missen! Ook kun je hier de stadions al bekijken van binnen en buiten!

·        13 juni 21.00 uur Nederlandse tijd: Spanje – Nederland in speelstad Salvador
·        18 juni 18.00 uur Nederlandse tijd: Australië – Nederland in speelstad Porto Alegre
·        23 juni 18.00 uur Nederlandse tijd: Nederland – Chili in speelstad: Sao Paulo


Hoe ver denk jij dat het Nederlands elftal dit jaar zal komen? Het zal lastig worden, maar wij gaan in ieder geval voor het kampioenschap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten